Livebetting

Livebetting är en spelform som har blivit mycket populär under senare år och det är även vanligt att kombinera livebetting med vanlig betting. Eftersom att livebetting tillåter dig att fortsätta att placera insatser även efter att matchen har startat så gör det att du kan satsa på ett helt annat sätt.

Du kan satsa på fler saker

När du spelar livebetting kan du vanligtvis satsa på fler saker än bara matchens resultat. Du kan många gånger satsa på saker som vilket lag eller vilken spelare som kommer att göra nästa mål och mycket mer. Detta gör att det hela blir mer spännande om du även väljer att följa matchen live samtidigt som du bettar.

Livebetting och livestreams

Det finns en hel del olika spelsajter där ute som ger dig möjligheten att livestreama den match som du placerar insatser på. I vissa fall så kan det även vara så att du får tillgång till att livestreama vilka matcher du än vill efter att du har satsat en viss totalsumma. Bettingsidor som gör detta kan vara perfekta för dig som inte har möjligheten att följa matchen i TV-rutan. Då du slipper missa spänningen och kan samtidigt vinna en hel del pengar.

Kombinera livebetting med vanlig betting

Det är väldigt vanligt att kombinera livebetting och vanlig betting för att få en så komplett spelupplevelse som möjligt. Detta är något som kan vara bra att göra om du vill bli bättre på betting för att kunna vinna mera. Du spelar då till exempel på klassiskt 1×2 innan matchen och använder sig sedan av livebetting under matchens gång. På detta sätt så kan du spela så mycket som möjligt på en enskild match, något som många tycker om att göra, speciellt matcher som involverar det lag som de håller på.

Hur du spelar livebetting

Vanligtvis så hålls livebetting separat från vanlig betting genom att de två har sina egna sektioner på sidan. Detta kan dock variera en hel del mellan olika sidor så det kan fungera annorlunda på den sida som du väljer att spela på. När du väl har hittat livebettingsektionen så är det bara att leta upp den sport och den match som du är intresserad av att spela på. Därefter får du upp alla insatsalternativ vilket det vanligtvis finns väldigt många av. Men även detta varierar mellan olika sidor.

Många gånger så kan du dock spela på saker som:

  • Vilket lag som vinner
  • Hur många hörnor det blir i matchen
  • Vilket lag som vinner första respektive andra halvlek
  • Exakt antal mål för respektive lag eller totalt i matchen

Det är inte ovanligt att det finns fler än 20 olika saker för dig att satsa på när du väljer att spela på livebetting så om du tycker om att ha många olika alternativ kan det helt klart vara någonting för dig. Något som är värt att tänka på inom livebetting är att odds vanligtvis är väldigt flexibla och kan ändras en hel del under en kort stund. Det är därför viktigt att du placerar insatser när du får de allra bästa oddsen så att du inte missar ditt gyllene ögonblick.